De Nederlandse economie en werkgelegenheid trekt weer aan, waardoor de arbeidsmarkt snel verandert. Ondervindt u ook issues bij het vaststellen van een passend salaris voor een nieuwe medewerker, wilt u inzicht in uw marktpositie of bent u bezig met het implementeren van een nieuw beloningsbeleid? Actuele en betrouwbare beloningsdata helpen u daarbij. Inzicht in de concurrentiekracht van arbeidsvoorwaarden is noodzakelijk om als organisatie adequaat te reageren op deze ontwikkelingen.

Korn Ferry Hay Group beschikt over de grootste beloningsdatabases wereldwijd en ook in Nederland. De beloningsdatabase in Nederland bevat gegevens van meer dan 600 bedrijven en met in totaal zo'n 325.000 werknemers! Het onderzoek omvat informatie over beloning in alle sectoren en organisaties van verschillende omvang.

U weet als geen ander hoe belangrijk het is om over de juiste data te beschikken. Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan het grootste en meest betrouwbare beloningsonderzoek van Nederland. Meer weten of meedoen, laat hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


Neem deel en ontvang:

  • Inzicht in de positie en interne consistentie van uw arbeidsvoorwaarden; 
  • Een rapport met de belangrijkste salaristrends van 2017 in Nederland;
  • Een uitnodiging voor onze Lunch & Learn sessies in september, waarbij de belangrijkste beloningstrends worden toegelicht;
  • Ondersteuning bij het inschalen van uw functies, aan de hand van de JobMapping® methode.


Disclaimer
Alle aangeleverde informatie rondom dit onderzoek wordt alleen binnen Korn Ferry gebruikt, is in lijn met de geldende regelgeving en wordt niet met derden gedeeld. De informatie die via dit onderzoek beschikbaar komt, kan niet zonder toestemmingen van  Korn Ferry Hay Group aan derden beschikbaar worden gesteld. Mocht u vragen of opmerkingen hebben rond dit beloningsonderzoek, neem dan contact op met ons.

MEER WETEN OF DEELNEMEN?
Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op:

By submitting this form you are opting in to receive event invitations and thought leadership from Korn Ferry and its subsidiaries. You can opt out at any time. Privacy Statement.